Er permanent hårfjerning med laser farlig? Hvordan fungerer laseren?

Permanent hårfjerning med diode laser er absolutt ikke en farlig behandling. Noen kan oppleve at det blir litt varmt og stikker på behandlingsområdet. Terapeuten styrer styrken på laseren fra relativt lav frekvens og pulseringer. Dermed vil vi kunne øke styrken i samsvar med det kunden tåler av varme eller smerte. Det er viktig å finne grensen slik at du som kunde får aller mest ut av tiden med laseren.

Hårfjerning med laser på Bodyfly Strømmen med Lasergy – Diode og Yag laser

Hvordan fungerer laser permanent hårfjerning?

Laseren fungerer ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret, og dermed ødelegger hårsekkene og vekstcellene. Hvert skudd fra laseren behandler flere hår samtidig, noe som gjør behandlingen rask og effektiv. Vi bruker ultralyd gel for å forsterke lyset fra laseren slik at det lettere trenger igjennom huden. 24-48 timer før man kommer til behandling bør man barbere området som skal behandles.

Når laseren treffer huden oppleves dette vanligvis som et varmestikk som umiddelbart forsvinner etter laserskuddet. Vår lasermaskin har et unikt kjølesystem som virker bedøvende på området og som resulterer i at kunden kjenner minimalt med ubehag under selve behandlingen.

Etter behandlingen er det normalt å bli litt rød og lett irritert i hårsekkene, dette går vanligvis over i løpet av noen timer.

Før og etter behandling

Det anbefales ikke å sole seg, ta solarium, bruke selvbruningskrem, vokse, nappe, epilere eller bleke hårene de 4 siste ukene før behandling. Vi oppfordrer, som nevnt tidligere, at man barberer eller klipper hårene 24-48 timer før man kommer til behandling.

All form for laser kan en sjelden gang gi en lettere forbrenning av huden, samt pigmentendringer. Sjansen for dette øker dersom man oppholder seg i sterk sol eller solarium i tiden etter behandling. Vi anbefaler derfor å bruke solfaktor 30-50 de første 4 ukene etter behandling, dersom du utsetter huden din for sollys.

Hårfjerningslaser på Bodyfly Strømmen

Kristina på Bodyfly Strømmen som utfører permanent hårfjerning med vår diode laser

Laserteknologien utvikler seg fra år til år, og det er derfor svært fordelaktig å henge med på utviklingen i markedet og bruke maskiner som er oppdatert på alle måter.

Hos oss på BodyFly får du kvalitet fra øverste hylle, da vi bruker LaserGy sin nyeste hårfjerningslaser, en 808 Diode Laser fra år 2020. Maskinen har et overlegent kjølesystem som minimerer ubehaget ved hårfjerning betraktelig. Maskinen skyter flere skudd i sekundet, som resulterer i at behandlingen tar kortere tid.

Alt i alt betyr dette for deg som er kunde at vi kan tilby deg en svært effektiv behandling til en gunstig pris. Velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon. Tid bookes ved å ringe oss på 41341999 eller ved å sende oss en melding på FACEBOOK: https://www.facebook.com/BodyflyStrommen/

Mer om hårfjerning med laser:
https://www.bodyflystrommen.no/behandlinger/permanent-harfjerning/