fbpx

Bodyfly Strømmen

Eximia teknologi – Video illustrasjon

Så du drar på treningsstudioet hver dag, spiser sunt, og jobber hardt for å få resultater. Likevel ser du ikke resultatene du ønsker. Til tross for din harde innsats – All svette, såre muskler, alarmer tidlig på morgenen, så har du fremdeles bulker med fett på steder du helst vil bli tonet og stram.

Her kommer Eximia inn, den nyeste og mest innovative kroppsfoyming-systemet som tilbys av medisinske leverandører og utdannede teknikere ved BodyFly Strømmen.

Eximia er en nyskapende laserbehandling som hjelper med å kvitte kroppen din med uønsket fett ved å kombinere lavfrekvent laserenergi, radiofrekvensenergi, vakuum- eller sugebehandling, vibrasjonsterapi og kombinerer alt til en unik behandling.

Dette skiller seg betydelig fra andre kroppsforming-prosedyrer, som vanligvis bare bruker en tradisjonell lipolyse-metode som er ødeleggelse av fettceller – under behandlingen.

Noen kroppsforming-metoder fungerer ved å overopphete fettcellene eller fryse dem, men Eximia er annerledes. Eximia bruker en metode som kalles «sekvensiell metabolsk stimulering av cellen» – det er den vitenskapelige måten å si at verktøyet fremskynder metabolismen til celler, noe som betyr at de dør raskere.

Eximia oppnår dette med de mange terapiene det benytter. Sammen spalter teknologiene depoter med fett, fester huden din, reduserer forekomsten av cellulitter og reduserer hengende, slapp hud.

Eximia er godkjent for behandling av rumpe, lår, rygg, mage, sidene(love handles), armene, brystet og til og med ansiktet ditt. Uansett hvor du trenger resultater, kan Eximia hjelpe deg.

Eximia HR77 Anniversary platinum 2020 modell

De fleste pasienter ser subtile resultater etter de første par behandlingene, men fordi lipolyse er en naturlig prosess, kan det ta en stund. Du bør se betydelige resultater etter noen uker. For optimalt tap av fett, gjennomgår de fleste pasienter flere Eximia-behandlinger. I kombinasjon med riktig kosthold og trening vil dette skape et synergisk samarbeid for ufattelig gode resultater.

Eximia er ikke en vekttap-prosedyre i seg selv. Tenk i stedet på det som en måte å tone opp kroppen din der du får økt effekt av innsatsen du legger inn etter en behandling. Eximia anbefales for personer som allerede har en sunn kroppsvekt og bare trenger hjelp til å bryte noen tøffe flekker.

Resultatene dine varer lenger og er mer signifikante hvis du holder på med sunne spisevaner og fortsetter å trene regelmessig.

Få et nytt liv, full av energi

For å lære mer om Eximia og hvordan det kan hjelpe deg til å føle deg tryggere i kroppen din, kan du planlegge en konsultasjon hos BodyFly Strømmen. Ring oss eller bruk vårt online system for å be om en avtale på vår klinikk på Strømmen. 

Kontaktinformasjon:

(+47) 413 41 999

www.facebook.com/bodyflystrommen

www.bodyflystrommen.no