fbpx

Bodyfly Strømmen

Restylane® er et fyllstoff eller «fillers» som kan injiseres. Den aktive ingrediensen i gel-injeksjonene er hyaluronsyre. Dette stoffet finnes naturlig i kroppen og hjelper til med å fylle ut linjer og rynker i huden. Injeksjonen ble laget for å fungere akkurat som hyaluronsyre i kroppen for å redusere rynker og linjer og forbedre hudens utseende. Produktet er godkjent av FDA i tillegg til å bli ansett som en trygg behandling for å glatte ut huden. For alle som er bekymret for innvirkningen av kosmetiske behandlinger på miljøet, er det viktig å vite at dette produktet ikke kommer fra dyr og er biologisk nedbrytbart.

Restylane® Skinbooster Vital

Utviklingen av injeksjonen fant sted i et sterilt laboratorium. Dette reduserer i stor grad sjansen for bivirkninger. Så mye forsiktighet har blitt tatt i opprettelsen av hver eneste injeksjon at det ikke er behov for å ta en hud-test før injeksjonene mottas. Det er viktig å merke seg at disse injeksjonene ble laget spesielt for personer over 21 år. Under behandlingen får personen injeksjoner av fillers i huden. I noen tilfeller er det nødvendig med mer enn én sprøyte. Resultatene av behandlingen varer i flere måneder.

En nærmere titt på Restylane®-familien

Mange er allerede kjent med familien av Restylane®-produkter. Disse produktene har blitt nummer én som kan injiseres over hele verden. Hvert produkt ble laget for et annet kosmetisk mål. Disse fyllstoffene er ekstremt allsidige. De mange fordelene inkluderer:

• Plumping og forsterkning av leppene 

• Legge til ekstra volum i kinnene 

• Glatte ut og fylle ut marionettlinjer 

• Redusere utseendet på volumtap 

• Korrigere nasolabiale folder

Eksempel på hvordan Restylane gir volum og fukt til lepper

De nyeste produktene som er tilgjengelige i denne familien av fyllstoffer/fillers er basert på hyaluronsyre. Fillers er spesielt formulert for korreksjon av marionette linjer. Resultatet er et mer ungdommelig og naturlig utseende.

Dermale fillers er viktige når huden eldes og begynner å miste elastisitet. Dette gjør linjer i ansiktet tydeligere, slik som nasolabiale folder og marionette linjer. Dessverre kan linjer i ansiktet få personen til å virke mye eldre enn de er i virkeligheten.

Disse fyllstoffene er ideelle alternativer fordi fleksibiliteten er utmerket for områder av ansiktet med mest bevegelse. De kan brukes til å legge til ekstra volum i kinnene, fylle ut hule eller sunkne templer og eliminere smile-linjene som er så vanlige rundt munnen. Når kroppen begynner å eldes, faller det uunngåelige resultatet i midten av ansiktsområdet. Selv det høyeste kinnet begynner å synke i retning av øreflippene. Dette skjuler kjevelinjen, og skaper utseendet til et hengende og slitent ansikt. Når kinnene har begynt å synke, blir linjene rundt munnen mye mer tydelige.

To av de vanligste tegnene på aldringsprosessen er dype rynker og hengende ansikts-egenskaper. Dette kan få den enkelte til å se sliten, gammel eller sint ut. Fillers kan brukes til å løse disse problemene, og resultatene kan være både dramatiske og subtile. Dette oppnås bare ved å tilsette mer volum i kinnene for å falme nasolabiale folder rundt munnen. Resultatene av prosedyren er tydelige umiddelbart. Individet ser lykkeligere, mer livlig og yngre ut. Det er viktig å merke seg at tilfredshets-graden for behandlinger med dette produktet er veldig høyt.

Dette er et flott alternativ for å eliminere smilelinjer. Disse linjene utvikler seg vertikalt, begynner ved munnvikene og reiser helt til kjevelinjen. Det gir en subtil, men effektiv forskjell i utseendet til denne delen av ansiktet. Personen ser rett og slett yngre ut etter behandlingen. Det beste er at forskjellen blir lagt merke til, men ingen vil være sikre på hvorfor individet plutselig ser mer ungdommelig og uthvilt ut. Et annet tydelig tegn på aldringsprosessen er hule områder i ansiktet. En enkel fillerbehandling utgjør en enorm forskjell bare ved å fylle ut fordypningene i visse nøkkelområder. Tap av volum gir også alder til individets utseende.

Restylane® er et utmerket valg hvis du aldri har brukt fillers tidligere. Fremgangsmåten vil gi deg ekstremt behagelige, men subtile endringer, spesielt når den utføres av en profesjonell som vår avansert trene Restylane profesjonelle sykepleier Kristina. Hvis du noen gang bestemmer deg for at du foretrekker et litt annet utseende, vil fillers naturlig slites av i tide. Resultatene er ikke designet for å være permanente. Du kan enkelt få foretatt endringer du ønsker på dette tidspunktet. Nesten hvert enkelt individ som har opplevd denne behandlingen har vært svært fornøyd med resultatene.

Ulike Restylane® produkter med hvert sitt formål og bruksområde

Nyttige fakta om Restylane®:

Som de andre produktene som er tilgjengelige i linjen, ble fillers formulert ved hjelp av hyaluronsyre. Dette er viktig fordi dette stoffet er naturlig for kroppen. Hyaluronsyre distribueres gjennom både nevrale og bindevev. Dette er en kritisk del av den cellulære matrisen i kroppen. Dette inkluderer alle de forskjellige protein-strukturene som proteoglykaner og kollagen. Disse proteinstrukturene er muliggjort av hyaluronsyren for å holde vannet mye bedre. Dette resulterer i formuleringen av et stoff som gir fukt, elastisitet og demping til hud, nerver, hår og ledd. Injeksjonene gis ved hjelp av spesialiserte teknikker.

I de fleste tilfeller er bare en behandling nødvendig for å oppnå optimale resultater. Resultatene varer i flere måneder, om ikke lenger. De fleste etablerer en vedlikeholdsrutine ved å planlegge en behandling på vår klinikk etter behov. Dette sikrer at fordelene med prosedyren vil fortsette. Prosedyren utføres av en dyktig fagperson med både erfaring og dyktighet. Individet holdes så behagelig som mulig under behandlingen. Selv om det har vært mange fillers på markedet for å glatte ut rynker og forbedre leppene, er Restylane® en av de beste der ute.

SE ALLTID ETTER GYLDIG ID-KORT OG ORIGINAL RESTYLANE®