fbpx

Bodyfly Strømmen

Eximia Norge

Eximia er et multikonsept for helse, sport, anti-age og figurforming. Eximia behandlingen hjelper kroppen til å fungere optimalt på en skånsom og ikke-invasiv måte, med det målet om å gi kroppen et bedre utgangspunkt til å styrke seg selv.

Helse

Eximia jobber med total “body-recovery” ved å hjelpe kroppen til å skille ut avfallstoffer, økt sirkulasjon, oppløsning av blokkeringer m.m. Resultater på en rekke områder.

Sport

Eximia behandlingen korter ned restitusjonstiden betraktelig og løser opp muskelbindinger. Resultater viser også økt oksygenoptak og lenger utholdenhet.

Anti - age

Eximia har i over 15 år vært Norges største vakuum system for figurforming, slanking og anti-age.  Cellulitter, ansikts-løft, rynker, figur,  oppstramming og strekkmerker.

Teknologi

Eximia HR77 Platinum

EXIMIA HR77 er den aller siste utgave av de populære Eximia maskinene. Eximia er Norges største vakuum slankesystem hvor de gode resultatene oppnås ved å kombinere av godt vitenskapelig gjennomprøvde og dokumenterte behandlinger.

Lymfedrenasje

Meget effektiv behandling mot vann i armer og ben. Øker blodsirkulasjonen. Smertelindrende for muskler og ledd. Redusert restitusjonstid etter treningsøkt. Fullstendig drenasje av avfallsstoffer ut til lymfekjertlene.

Ansiktsløft - Radiolift

Eximia radiolift er en ansiktsbehandling som bygger opp huden ved å stimulere til økt produksjon av elastin og kollagen. Dette er en opp-strammende behandling som gjør at fibroblastene i huden trekker seg sammen. Resultatet er et løftet ansikt som er tonet og klar.

Fettspalting Og Fettreduksjon​

Lokaliserte fettansamlinger kan for noen være vanskelig å slanke eller trene bort. En kan være forholdsvis slank, men likevel ha ansamlinger av fett som en ikke klarer å få bort på egenhånd. Med lavfrekvent laser kan Eximia spalte fettcellene slik at energien i fettcellene letter kan forbrennes av kroppen.

Eximia

Eximia reduserer rynker, strammer og gir huden et løft. Teknologien i seg selv er nok til å gjøre underverk. Løftet du får etter en Eximia behandling er noe ingen kremer der ute kan slå.

Cellulitte reduksjon

Det antas at rundt 90 % av alle kvinner vil få cellulitter på et eller annet tidspunkt i livet sitt, og det ser i stor grad ut til å være styrt av genetiske faktorer, men også hormoner har stor påvirkning.

Strekkmerke behandling

Strekkmerker oppstår på grunn av økt strekk i de elastiske fibrene i huden. Dette er altså en skade i kroppens underhud som kan føre til merker som striper, bånd eller linjer i huden. 

Anti-Aging Line
Protecting your skin from the effects of ozone and pollution delays premature aging of the skin.
SHOP
Cleansing Line
An essential ritual, cleansing the face eliminates impurities. It leaves the skin clean and fresh.
SHOP
Moisturizing Line
Nourishing your skin every day is both a comforting and protective act.
SHOP
Lightening Line
Lighter skin leads to a more luminous complexion.
SHOP
Special Treatment Line
Everyone's skin has its own special needs.
SHOP
Previous
Next

For menn og kvinner

Tjenester

HR77 Ansiktbehandling​

Eximia reduserer rynker, strammer og gir huden et løft allerede ved første behandling. Ansiktsbehandlingen kan betraktes som den virkelige prøven for Eximia systemet, da apparatet i denne situasjonen gir fremragende resultater allerede etter første behandling. 

HR77 Kroppsbehandling​

Eximia HR77 er den ideelle løsningen for å redusere fett, redusere cellulitter, stramme opp og regenerere huden, dette er fremtidens system for de som ønsker å være spesialister innenfor hud og kroppspleie i et marked som krever synlige resultater.
Systemet øker blodsikrulasjonen, stimulerer cellemetabolismen som fører til økt collagen og elastin. Drenasjen skiller også ut overflødig veske, proteiner og avfallstoffer og strammer opp kollagenfibrene slik at huden vil fremstå som glatt og spenstig.

dreamstime_xl_167495865
dreamstime_xl_96250273

Utdanning Eximia

Eximia Academy ligger i Oslo og tilbyr både grunnutdanning, videreutdanning og spesialisering i de ulike Eximia teknologier, samt anatomi, kosthold, trening og andre elementer som ligger naturlig for faget. Utdannelsen går stegvis samt at det beregnes en minimumstid for praktisering før man tar neste steg i utdannelsen. Eximia Academy Norway er godkjent av Eximia SRL, Italy som senter for Eximia utdanning for Scandinavia.