fbpx

Bodyfly Strømmen

Medisinske behandlinger - Utføres av lege

Profhilo

Profhilo - Anti Age

En injeksjonsbehandling som øker kollagenproduksjon med hele 400%! En super hudforbedrene injeksjonsbehandling
dreamstime_xl_186218030-removebg-preview

Medisinske injeksjoner mot rynker

Toksinbehandling for reduksjon av rynker ved hjelp av injeksjoner. Sinnarynke, øyenbryn, overleppe, smilelinjer, osv er populære områder å benytte toksin for å svekke muskel og ansiktsmimikk.
sunekos2

Sunekos

En overfladisk injeksjonsbehandling som er spesielt egnet for mørke ringer under øynene. Forbedrer hudens kvalitet uten å gi my volum. En rask behandling med noe nedetid og gode resultater over tid.
Restylane-2

Fillers / Restylane

Fillerbehandling for lepper, kinnbein, tear through, hake for økt volum i ønsket område. Vi har ulike typer fillers for hvert område som du ønsker å fylle.
DesoFace-Strommen

Desoface - Fjerning av dobbelthake

Injeksjonsbehandling med deoksykolsyre for å fjerne fett under haken. Deoksykolsyren injiseres i fettet under haken for reduksjon av fett over tid.
dreamstime_xl_145415908

Medisinsk injeksjon mot anspent kjeve

Toksinbehandling mot anspent kjevemuskel (massetermuskelen) ved hjelp av injeksjoner. Super behandling for de som sliter med hodepiner som kommer av tanngnissing.
amedica_sm_insta

Trådløft - Løft uten kirurgi

Trådløft er en av de mest populære behandlingene akkurat nå! Få et skikkelig løft helt uten kirurgi ved hjelp av spesial-lagde tråder som øker kollagen-produksjon og gir forbedret hud over tid i tillegg.
Botox (Svettebehandling)

Medisinsk injeksjon mot overdreven svette

Toksinbehandling mot overdreven svette (hyperhidrose) ved hjelp av injeksjoner.
nesekorreksjoner-med-botox-Strommen

Nesekorreksjon fillers

Nesekorreksjon ved hjelp av fillers. Filleren injiseres i område som kunde ønsker mer volum. Ikke kirurgisk behandling som estetisk kan rette en nese som er "bøyd" eller "skjev".
dreamstime_xxl_198134016

Desobody - Fettfjerning med deoksykolsyre

Injeksjonsbehandling med deoksykolsyre for å fjerne fett over tid. Syren injiseres i et område med kun fett og fettet vil sakte men sikkert bli redusert i området som blir behandlet. Kan kombineres med Eximia for et jevnere og raskere resultat.

Minimalt invasive behandlinger

dreamstime_m_176251254

Eximia ansiktsbehandling

Helt naturlig behandling med radiofrekvens, vakuum, og elektroterapi i kombinasjon med våre aller beste produkter innenfor hudpleie. Det beste naturen har å tilby i kombinasjon med dagens teknologi for å gi et løft som ingen kremer der ute kan slå!
Easy touch meso

Mesoterapi

En energibombe av næringsstoffer som blir satt inn i huden for å gi deg en fin glød og næringen din hud trenger. Utføres ved hjelp av EasyTouch ampuller med nåler på 0,5mm
dreamstime_xl_156815810-removebg-preview

Kjemisk peeling - Ekseption

Progressive kjemiske peels som gir fremragende resultater over tid med minimal nedetid og hjemmeprogram som sammen utgjør et synergisk samarbeid. Vi har peelinger for de fleste typer hud og hudproblemer som: Rosacea, akne, aknearr, tørr hud, oljete hud, uren hud, pigmenteringer og grov hud.
Plasma

Oxy Geneo

Oksygenerende maskin som først eksofolierer huden ved hjelp av finstein for så å sluse inn serum som er egnet din hudtype. Vi har 3 typer: Mot akne, mot pigmenteringer og anti-age.
Skjermbilde 1400-06-08 kl. 13.53.26

Cryo

En nålbehandling med den nyeste og beste nålmaskinen tilgjengelig idag. eDermastamp er en nålbehandling som er mer behagelig og effektiv enn noensinne!
plasma

Plasma - Fibroblast

Pure beau fibroblast er en revolusjonerende plasma teknologi som tillater oss å skape en kontrollert skape på huden ved hjelp av plasma. På denne måten kan vi brenne huden på overflaten for å stimulere hudens evne til å regenerere og stramme opp området
eDermastamp official

Microneedling

En nålbehandling med den nyeste og beste nålmaskinen tilgjengelig idag. eDermastamp er en nålbehandling som er mer behagelig og effektiv enn noensinne!

Negler, rens, massasje og vipper

Eximia-ansiktsbehandlinger-2

Klassisk hudpleie - Ansiktsmassasje

Deilig og avslappende dyprens og manuell ansiktsmassasje med signatur teknikkene til våre dyktige terapeuter med en rekke års erfaring. Soving er selvfølgelig lov og nesten garantert, men vi anbefaler å være til stede for å nyte hele prosessen fra start til slutt!
dreamstime_xxl_172725218-scaled

Negler - Gelenegler og shellac

På Bodyfly Strømmen får du støpt lekre gelenegler med naturlig design, fransk eller med gelelakk. Vi har også en lekker spa manikyr med god rensing av negl og neglebånd med en neglebåndsolje-finish og en lekker farge som du velger helt selv.
dreamstime_xl_183953319

Vipper

Her kan du få satt på lekre vippe ekstensions som gjør at øynene dine virkelig fremheves. Vi har klassisk, mix og volum vippe-ekstensions tilgjengelig for deg for om du ønsker en naturlig look eller tykke og lekre vipper som vil imponere.

Kropp og laserbehandlinger

Permanent-hårfjerning-med-laser-3-1

Permanent hårfjerning med laser

Permanent hårfjerning med diode laser. Vi bruker en Lasergy 2020 modell som har trippelt kjølesystem for en nærmest smertefri opplevelse med gode og permanente resultater. Spesielt egnet for mennesker med lys hud og mørke hår.
dreamstime_m_176253378

Eximia kroppsbehandlinger

Eximia er det ultimate systemet for ikke kirurgisk kroppsforming og kontur. Ved hjelp av systemet vil du kunne få utført lymfedrenasje, laserbehandling for fettreduksjon, oppstramming av hud med radiofrekvens og elektroterapi. Det er en komplett behandling for å styrke kroppens immunforsvar og hudhelse.
dreamstime_xxl_119190700

Voksing med ItalWax

Voksing med italwax for både han og henne med strips og filmvoks.

FAQ

Du kan booke time hos BodyFly Strømmen gjennom tre forskjellige måter:

1.Du kan ringe oss direkte på 925 72 888

2.Du kan sende oss en melding på facebook eller instagram @Bodyflystrommen

3.Du kan booke direkte gjennom bookingsystemet med «book nå» knappen på nettsiden, facebook eller instagram. Ellers kan du benytte deg av denne linken. (Insert booking link)

Alle har ulike behov og utgangspunkt når det kommer til hud, kropp, ønsket utseende og ønskede resultater. Dermed er det best å komme på gratis konsultasjon hos de gjeldene ekspertene som utøver behandlingene du ønsker. Etter en analyse og samtale kan våre hudterapeuter, sykepleiere eller eximia-spesialister hjelpe deg med å velge riktig produkt og behandlinger. Du kan gjerne ringe oss for å få svart på spørsmål angående dette. En samtale kan i visse tilfeller være nok til å forstå hvilke produkter og behandlinger som passer deg best.

Vi holder til på utsiden av strømmen storsenter. Dersom du går ut hovedinngangen ved Burger King og Levi’s så ser du oss om du ser rett frem og litt til høyre. Vi er naboen til Kiwi (grønn) og Thai massasjen(rosa). Du vil se en stor sommerfugl på skiltet med «BODYFLY» skrevet ved siden av den.

Det du kan forvente i løpet av et besøk hos BodyFly Strømmen er ekspertise, god kundeservice, lekre lokaler med god stemning og topp kvalitets produkter sammen med høyteknologisk utstyr. Våre terapeuter jobber på selvstendig basis og er dermed meget opptatt av oppfølging og resultater til kundene våres.

Ønsker du en konsultasjon hos en av våre eksperter?

Da kan du kontakte oss ved å trykke på knappen under. Vi kontakter deg innen 2 dager! Legg gjerne ved om du ønsker å bli kontakte på telefon eller e-post. 

Du kan også nå oss direkte ved å ringe oss på 925 72 888.  

Hjertelig velkommen!