fbpx

Bodyfly Strømmen

Kjemisk peeling

Kjemisk Peeling

Kjemisk peeling med Ekseption

Begrepet «peeling» betyr «fjerne det ytre laget». Det er en prosess vi bruker for å eksfoliere det øverste hornlaget kaldt «Stratum coneum» for å forbedre det visuelle utseende og hudens generelle helse eller tilstand. Ekseption er bygget opp av progressive peelinger som jobber på overflaten. I stedet for å bruken en aggressiv løsning med syre som kan skade huden, består Ekseption’s tilnærming av i å oppbå de samme resultatene på en sikker måte ved en gjentagende prosess. Milde peels gjentas med et spesifigkt intervall som gjør at huden vår tid til å heles, men ikke vokse helt ut igjen. Vi fjerner hudlag, peeling etter peeling på en sikker måte og unngår med dette nedetid og bivirkninger. 

Hvordan fungerer en kur med kjemiske peels?

Våre kurer med kjemiske peels har ulike faser som du går igjennom. Det vanligste er at du først kommer på en konsultasjon hos en av våre hudterapeuter slik at de kan fortelle deg hva du kan forvente av resultater, tidsrom, og gå gjennom helseskjema. Etter dette kan vi ta den første behandlingen som er best egnet det du ønsker å oppnå/jobbe med, dette er fase 1 som vi kaller den «inflammatoriske fasen» 

Inflammatorisk fase 1 (Varer i ca 3 dager): Vi lager en kontrollert skade som setter igang en inflammatorisk reaksjon. Vi aktiviserer inflammatoriske mediatorer og de blir tiltrukket til makrofager, leukocytter, fibroblaster og keratinocytter. Blodårene  blir dermed utvidet for å skape en betennelse i vevet. Nerve-ender blir sensible og det fører til en økt følsomhet i huden. 

Reparerende fase 2 (Varer i ca 3-4 dager):  Under denne fasen gjenopprettes det epitale laget som starter i hårsekkene. Dette gir en fullstendig fornyelse av hudoverflaten på noen dager. Denne tiden avhenger av konsentrasjonen av peelingen du tok, pH-en og hvor mange lag som ble penslet på. Dette krever også at du benytter deg av Ekseption sine produkter hjemme. Dette er fordi de alle er bygget rundt kjemisk peel slik at det sørger for at huden repareres raskere uten bivirkninger. Dette gjelder både under fase 1 og fase 2

Regenererende fase 3 (Varer ca 6 uker): Denne fasen kan ta flere uker. Under denne fasen vil strukturen i Dermis bli rekonstruert og man får økt volum, styrke og struktur i huden tilbake. 

Hvilke kjemiske peels har dere og hva gjør de?

Våre kjemiske peels er som følger: 

Age Less+ Peptide Peel – En overfladisk peeling for å behandle synlige tegn på aldring av huden og spesielt tap av fasthet, slapp hud og rynker. 

White-Up+ Peptide Peel – En overfladisk peeling som er målrettet mot pigmentering. Mot hyperpigmentering for fototype 1-4, pigmentforstyrrelser, reduksjon av rynker og fotoaldring.

Couperix Peptide Peel – Mild peel for å redusere couperose, rosacea og rødhet. 

Ferulic Peptide Peel – En allsidig, skånsom og overfladisk profesjonell behandling for å behandle fet hud, store porer, arr, grå, blek og gusten hud med ujevn hudtone. Denne hjelper også mot pigmentering og fotoaldring.

Pure Skin Peel – En synergi av syrer og naturlig ekstrakt for behandling av fet hud med urenheter, sorte prikker og store porer. Denne behandlingen demper også akne, seborrhea og hårsekkbetennelse. Utrolig gode rense-egenskaper i denne peelingen. 

Retin-Oil Peel – Denne behandlingen gir minimal hudskade, en kort restituasjonsperiode og lav sannsynlighet for komplikasjoner. Denne er ment for deg med grov hud, slapp hud, rynker og fine linjer og tydelige tegn på aldring. Med hele 4% Retinol og salisylsyre. 

Water Infusion Peel – Intenst fuktighetsgivende og restrukturerende peeling med keratolytisk effekt. Denne behandlingen er perfekt for deg med tørrhetslinjer og rynker, mangler fuktighet og har epidermal dehydrering(veldig tørr hud).

Soft Touch Peel – Denne kan kalles for en party-peel og vi bruker den som en konsultasjons-peel for å bli bedre kjent med hudens tilstand. Den er meget mild og passer derfor til svært sensitiv hud. Den forbereder deg for sterkere peel, og har en anti-age effekt. Kan også brukes som party-peel for å få en jevnere hudtekstur og glød. 

Gluco Peel – Denne behandlingen er en rensende behandling som reduserer urenheter, akne, rosacea eller seborrhea og tegn på aldring. Den er en perfekt peel selv for deg med sensitiv og tørr hud med disse indikasjonene. Det er kort sagt en anti-age peel for fet og kombinasjonshud.

 

Prisliste per behandlingstype
Kjemisk Peeling med EkseptionTidPris
Soft Touch Peel (Party peel)30 minkr 500
Couperix Peptide Peel30 minkr 990
Age Less+ Peptide Peel30 minkr 990
White Up+ Peptide Peel30 minkr 990
Ferulic Peptide Peel30 minkr 990
Water Infusion Peel30 minkr 990
Pure Skin Peel30 minkr 990
Gluco Peel30 minkr 990
Retin-Oil Peel30 minkr 990