fbpx

Bodyfly Strømmen

Plasma

Plasma (PureBeau Fibroblast)

Hva er plasmabehandling?

Plasmaløft er en ny teknologi som gir oss muligheten til å stramme opp slapp hud på ansikt og kropp. Dette gjøres med elektrostatisk behandling som utføres på hudoverflaten og krever dermed ingen penetrering av huden. Med dette er risikoen i forbindelse med behandling meget lav. Resultatene er permanente, men det stopper ikke den evig-gående naturlige aldringsprosessen. Hud-kvaliteten på området som blir behandlet styrkes og det er meget liten risiko for arr og infeksjoner. Det gir resultater som en kirurgisk behandling uten den lange nedetiden og til langt mer gunstig pris enn kirurgisk operasjon. Denne behandlingen passer perfekt i kombinasjon med Microneedling og våre signatur ansiktsbehandlinger.  

Hvordan fungerer det?

Pennen ioniserer gass-partikler i luftrommet mellom nålen og huden for å danne plasma. Enden av pennen konverterer strøm til elektrostatiske impulser. Dersom nitrogen-gassen omgjøres til plasma-energi vil det gi en fordamping av huden. Skaden på overflaten av huden stimulerer fornyelse av fibroblastene i huden. Plasma-behandling kan ses på som et alternativ til kosmetiske behandlinger som krever kirurgiske inngrep, helt uten å lage åpne sår på huden.  Det blir ingen åpne kutt i huden eller noen form for blødning fordi vi kun behandler det øverste hudlaget. Med en utrolig presis teknologi vil det ikke spre noen varme til området rundt som man behandler. Det kan derfor passe perfekt til områder med tynnere hud som for eksempel øyelokk og hals.

Når ser man resultatet og hvor lenge varer det?

Resultatet ses umiddelbart. Det er permanente resultater, men det stopper ikke den naturlige aldringsprosessen som hele tiden beveger seg fremover. 

Hva er det som kan behandles?
 • Slappe, tunge eller hengende øyelokk
 • Dype rynker, fine linjer og ujevn hud
 • Arr, groper og andre ujevnheter
 • Poser under øyne
 • Strekkmerker
 • Overleppe og andre rynker rundt munnen
 • Vorter og andre utvekster

Hvordan ser jeg ut etter en plasma-behandling?

Det vil forekomme små hevelser og sårskorper i noen dager. Når skorpene er synlig er det viktig at du holder området rent og tørt. Etter at skorpene forsvinner kan du fremdeles være litt rød dersom rødheten varierer fra person til person. Dette kan dekkes med mineralsminke(ikke annen type sminke). Det er viktig at du unngår direkte sollys 2 uker før selve behandlingen.

Kontraindikasjoner:
 • Allergi mot bedøvelseskrem
 • Vitiligo
 • Mørk hud på grunn av risiko for hyperpigmenteringer
 • Gravide/ammende
 • Epilepsi
 • Diabetes
 • Kreft
 • Pacemaker
Om selve behandlingen

Bedøvelse krem påføres på området som skal bli behandlet før behandlingen starter slik at den rekker å virke inn. Etter dette så renses huden nøye. Så starter vi med å «brenne» over området som skal behandles med plasma-pennen. Behandlinger varierer på tid etter området som skal behandles, men generelt tar det mellom 30-60 min.

Info til etter behandling

Det vil være små prikker, rødhet og hevelse som oppstår etter behandlingen. Dette kan vare i 2 dager etter behandling og pleier å gå bort etter ca 4 dager. Dersom behandlingen jobber på det øverste hudlaget så blir det ikke noe sår og du kan fint bruke mineralsminke dager derpå. Etterhvert vil prikkene tørke og bli til små skorper som faller av innen en uke. Hevelsen vil ha gått ned og kan dempes med nedkjøling ved f.eks en maske. Etter behandling må du ikke la det behandlede området bli utsatt for sol uten beskyttelse med solkrem (solfaktor 30). Dette er gjeldene i 3 måneder etter behandling, for å unngå pigmentering. Svømming og sauna må du vente med å gjøre inntill skorpene er borte og huden er helet. 

Body Fly ønsker deg velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon!

Prisliste per behandlingstype
OmrådePris
Øyelokk - Øvrekr 3500
Øyelokk - Øvre + Kråketærkr 3900
Øyelokk - Nedrekr 3500
Øyelokk - Nedre + Kråketærkr 3900
Øyelokk - Hele (Både øvre og nedre)kr 6000
Sinnarynker (Mellom bryn)kr 3000
Hel pannekr 5000
Overleppenkr 3500
Over og underleppekr 4500
Nasal-linjerkr 4500
Kinn (begge)kr 4500
Halsen (Hele)kr 7000
Kjevelinjen og under hakenkr 6000
Vorter og utveksterFra kr 1000
Pigmenteringsflekker og arrvevFra kr 1000
Rundt navelenFra kr 4500
Mage (Hele)Fra kr 8000
Decoleté (over bryst)Fra kr 6500