fbpx

Bodyfly Strømmen

restylane

Fillers/Restylane®

RYNKEBEHANDLING OG ANSIKTSSKULPTURERING

Når vi eldes mister huden underhudsfett, kollagen og andre viktige egenskaper som gir ansiktet form og struktur. Fettdepoter under huden flytter seg nedover, vi får løsere og tynnere hud. Mimikk linjer og rynker begynner å vise seg og volumet blir mindre. Hvordan og i hvilket tempo vi eldes påvirkes av en rekke faktorer. Våre gener, hvordan vi lever, hva vi spiser, inntak av nikotin og alkohol, eksponering av sol, vær og vind er med på å påvirke aldringsprosessen til huden.

Hva er Restylane?

Restylane® er en serie injeksjonsprodukter som er utviklet for å redusere uønskede rynker, fremheve konturer, skape volum og gjøre huden yngre. Restylane er en gel basert på hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Gelen injiseres i huden og skaper volum, gjenoppretter tapt volum, former og glatter ut rynker og linjer og tilfører fukt innenifra. Restylane er verdens første hyaluronsyrefiller, utviklet og produsert i Sverige og har eksistert siden 1996. Produktet har vært gjennomprøvd gjennom millioner av behandlinger verden over, godkjent av Food and Drug Administrasjonen i USA og førstevalget til flere tusen estetiske behandlere.

Produktet gir umiddelbare og langvarige resultater uten å være permanent, slik at du står fritt til å vedlikeholde virkningen.

Vanlige behandlingsområder

Restylane serien kan tilby en rekke skreddersydde produkter som er utviklet for å tilpasse forskjellige bruksområder. De vanligste behandlingsområdene er:

Ansikt:

-Bekymringslinjer

-Sinnarynke

-Kråkeføtter

-Trette øyne/søkk under øynene

-Markere kinnben

-Nasolabial fold

-Røykelinjer

-Leppelinje/leppekant

-Marionette linjer/sure munnviker

-Leppeforbedring/volum/korrigering

-Fuktbehandling i ansiktet/skinbooster

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en unik behandling som gjenfukter huden i dypet, bedrer hudkvalitet, glatter ut fine linjer og gir glød. Produktet er grundig testet og det er bevist at behandlingen:

-øker hudens elastisitet

-gir mykere og glattere hud

-reduserer fine linjer

-reduserer ujevnheter i huden, som for eksempel aknearr.

Prosedyren går ut på å injisere mikrodoser under huden, hvor hyaluronsyren tiltrekker seg vann og gir en langvarig dyp, gjenfukting av huden. På sikt forbedres hudens kvalitet, elastisitet, glød og overflate. Hyaluronsyren forblir lenge i kroppen og kan forbedre hudens kvalitet opp til 12 måneder. Vi anbefaler i utgangspunktet en Skinbooster kur på 3 behandlinger, med 1 vedlikeholdsbehandling per år etter dette. 

 

Behandlingsområder:

-Ansikt

-Hender

-Bryst

-Hals

Les mer

 

Hvordan utføres en Restylane-behandling?

Under behandlingen injiseres den krystallklare gelen i huden i små mengder via en svært tynn nål. Geleen skaper volum under rynken som dermed løftes opp og jevnes ut. Ved leppeskulpturering eller forming av ansiktskonturer tilføres volum og form til det behandlede området.

Hvor lang tid tar en behandling? 

Behandlingene tar ca 30 minutter, avhengig om kunden trenger bedøvelse i forkant eller ikke.

Hvor lenge varer effekten?

Resultatet ses umiddelbart, med en effekt som kan vare opp til 18 måneder, avhengig av behandlingsområde.

Er det noen bivirkninger forbundet med behandlingen?

Det er vanlig at det kan oppstå reaksjoner som hevelse, rødhet, ømhet og blåmerker etter behandling. Hevelse og ømhet kan vare et par dager, mens små blåmerker er vanlig at kan vare ca 1 ukes tid.

I sjeldne tilfeller er det også rapportert om klumper og granulomer. Disse bivirkningene kan reverseres med en behandling av hyluronidase, som er et enzym som påskynder den naturlige nedbrytningen av den injiserte hyaluronsyren. Det har ikke blitt rapportert om langvarige bivirkninger av behandling med Restylane.

Vi anbefaler alltid en gratis kosultasjon før første behandling med Restylane, hvor vi går igjennom forventninger, spørsmål fra kunden og setter opp en behandlingsplan.

Husk alltid å se etter ID kort fra din Restylanebehandler.

Vår kunnskap er din trygghet!

Hvem kan bruke det?

I prinsippet kan alle bruke det. Imidlertid må man vente dersom man har en infeksjon i eller utslett på huden der man skal behandles. Gravide og ammende skal for sikkerhetsskyld heller ikke behandles med Restylane. Er du usikker på om dette er en behandling for deg – ring BodyFly Strømmen på 925 72 888 for konsultasjon med en lege eller sykepleier.  

Gjør det vondt?

De fleste opplever injeksjonene som relativt smertefrie. Det kan stikke litt – omtrent som et myggstikk. Om ønskelig kan bedøvelseskrem påføres området som skal behandles.

Les mindre

Fillers/Restylane®TidPris
Restylane 1 ml30 minkr 3490
Restylane Vital 2 ml30 minkr 5800
Restylane Vital/Skinbooster 1,0 ml enkelbehandling30 minkr 2950
Restylane Vital 3x1 ml behandlinger30 min x3kr 7900
Restylane Vital 3x2 ml behandlinger30 min x2kr 14900
Fjerning av fillers med Hyalase - Per område og per behandling30 minkr 2500