fbpx

Bodyfly Strømmen

Om Bodyfly Strømmen

BodyFly Strømmen er en helse og skjønnhetsklinikk som utfører et bredt sortiment av behandlinger innenfor: Laser, hudpleie, kropps-forming, negler, øyebryn, vipper og andre tjenester som faller inn under dette.

Vi har en teknologisk tilnærming til god helse og skjønnhet. Vi benytter oss av den nyeste teknologien av utstyr og de beste produktene på markedet idag. Merker vi jobber med er som følger: Eximia, Ekseption, FusionMeso, La Vallée, Top White, FitLine og San Omega. Vi har som mål å kunne gi absolutt alle en behandling som passer dem på bakgrunn av at vi har faglige kompetente mennesker som utfører det de kan best. Slik at du kan føle deg trygg på at du er i gode hender uansett hvilken behandling du tar på BodyFly Strømmen.

FAQ

Du kan booke time hos BodyFly Strømmen gjennom tre forskjellige måter:

1.Du kan ringe oss direkte på 413 41 999

2.Du kan sende oss en melding på facebook eller instagram @Bodyflystrommen

3.Du kan booke direkte gjennom bookingsystemet med «book nå» knappen på nettsiden, facebook eller instagram. Ellers kan du benytte deg av denne linken. (Insert booking link)

Alle har ulike behov og utgangspunkt når det kommer til hud, kropp, ønsket utseende og ønskede resultater. Dermed er det best å komme på gratis konsultasjon hos de gjeldene ekspertene som utøver behandlingene du ønsker. Etter en analyse og samtale kan våre hudterapeuter, sykepleiere eller eximia-spesialister hjelpe deg med å velge riktig produkt og behandlinger. Du kan gjerne ringe oss for å få svart på spørsmål angående dette. En samtale kan i visse tilfeller være nok til å forstå hvilke produkter og behandlinger som passer deg best.

Vi holder til på utsiden av strømmen storsenter. Dersom du går ut hovedinngangen ved Burger King og Levi’s så ser du oss om du ser rett frem og litt til høyre. Vi er naboen til Kiwi (grønn) og Thai massasjen(rosa). Du vil se en stor sommerfugl på skiltet med «BODYFLY» skrevet ved siden av den.

Det du kan forvente i løpet av et besøk hos BodyFly Strømmen er ekspertise, god kundeservice, lekre lokaler med god stemning og topp kvalitets produkter sammen med høyteknologisk utstyr. Våre terapeuter jobber på selvstendig basis og er dermed meget opptatt av oppfølging og resultater til kundene våres.