fbpx

Bodyfly Strømmen

Om Bodyfly Strømmen

BodyFly Strømmen er en helse og skjønnhetsklinikk som utfører et bredt sortiment av behandlinger innenfor: Laser, injeksjoner, hudpleie, kropps-forming, negler, øyebryn, vipper og andre tjenester som faller inn under dette. Alle våre laser, injeksjon, kropp og ansiktsbehandlinger begynner alltid med en gratis konsultasjon.

Vi har en teknologisk tilnærming til god helse og skjønnhet. Vi benytter oss av den nyeste teknologien av utstyr og de beste produktene på markedet idag. Merker vi jobber med er som følger: Eximia, Ekseption, FusionMeso, La Vallée, Top White, FitLine og San Omega. Vi har som mål å kunne gi absolutt alle en behandling som passer dem på bakgrunn av at vi har faglige kompetente mennesker som utfører det de kan best. Slik at du kan føle deg trygg på at du er i gode hender uansett hvilken behandling du tar på BodyFly Strømmen.

Møt våre spesialister

thumbnail_Maria Hong Thi Tran

Maria Hong Tran

Negltekniker & Eximia spesialist

Maria er en erfaren negltekniker og Eximia Spesialist. Maria er en ekspert på manikyr og gelenegler. Med lang erfaring som tekniker  innenfor neglebransjen og eximia kompetanse har Maria mulighet til å veilede deg gjennom alt vi gjør på BodyFly Strømmen, samtidig som hun fikser neglene dine.

Monica Akselsen

Hudterapeut, Massør & Eximia spesialist

Hudterapeut med hele 15 år lang erfaring med Eximia, hud og kroppsbehandlinger. Monica er en mester i kropp og hudanalyse, i tillegg til å følge en kunde godt opp før, etter og under behandling. Hos Monica er du i trygge hender når det kommer til å forbedre helsen fra innsiden og utsiden.

thumbnail_Kristina Tonheim

Kristina Tonheim

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Kristina ble utdannet sykepleier i 2009 og har jobbet som kosmetisk dermatologisk sykepleier siden 2012. Hun har mye kunnskap og erfaring med hud generelt, forskjellige laserbehandlinger, fillerbehandlinger og behandlinger med botulinumtoxin. Kristina har fulgt Restylane Norge sitt autorisasjonsprogram og har nå tittel som “trained Restylane advanced professional”, og har utført tusenvis med behandlinger med Restylane og botulinumtoksin. Hun er dyktig og nøye i jobben hun gjør og kjent hos kunder for sine naturlige resultater og gode humør. 
Bestiller du time til konsultasjon hos Kristina så møter du en kompetent og faglig sterk behandler som kommer til å gi deg grundig informasjon og god oppfølging gjennom hele prosessen.
Julija-670x804

Julija Barkovskaja

Hudterapeut & makeup artist

Julija er en erfaren hudterapeut med spesialisering innenfor estetisk hudpleie behandlinger. Microneedling, ansiktsbehandling, peeling er noe hun har lang erfaring med. Sertifisert permanent makeup artist innenfor pudder og bryn teknikk. Inlei vippe-spesialist, henna bryn spesialist og spesialist innen brasiliansk og kropp voksing.  

117591419_294755301857508_7170896472745685570_n

Nikolai Paus Grova

Ansvarlig lege

Dr. Paus Grova er spesialist i ortopedisk kirurgi og idrettsmedisin, i tillegg til spesialist i SmartLipo(fettfjerning), laser og kosmetiske medisinske behandlinger. Han er en hyppig brukt og erfaren foredragsholder i kurs om laser og kosmetiske behandlinger.
Han underviser og lærer opp leger fra inn- og utland i SmartLipo og trådløft. Han holder rekorden i Norge for flest utførte behandlinger med SmartLipo Laserlipolyse.

thumbnail_Grete Akselsen

Grete Mikkelsen

Eximia spesialist, massør & kosthold/treningsveileder

Erfaren alternativ behandler med fokus på helse, trening, eximia og hudforbedring. Grete er veldig opptatt av å lære kunden om hvordan skjønnhet bygges fra innsiden av kroppen og vil støtte opp alt du gjør på utsiden av kroppen, slik at du får enorme resultater. Hun er der fra start til slutt og har mye kunnskap og erfaring med mennesker av ulike utgangspunkt og vanskeligheter.

Nathan portrett

Nathan Wayne m.d.

Lege & Daglig Leder

Nathan er en erfaren lege med spesialitet i estetisk medisin og nukleær medisin. Nathan er meget opptatt av at du som kunde skal bli hørt og tatt godt vare på før, under og etter behandling. Med et sterkt estetisk blikk for symmetri er denne legen også kjent for naturlig lignende resultater. 

FAQ

Du kan booke time hos BodyFly Strømmen gjennom tre forskjellige måter:

1.Du kan ringe oss direkte på 413 41 999

2.Du kan sende oss en melding på facebook eller instagram @Bodyflystrommen

3.Du kan booke direkte gjennom bookingsystemet med «book nå» knappen på nettsiden, facebook eller instagram. Ellers kan du benytte deg av denne linken. (Insert booking link)

Alle har ulike behov og utgangspunkt når det kommer til hud, kropp, ønsket utseende og ønskede resultater. Dermed er det best å komme på gratis konsultasjon hos de gjeldene ekspertene som utøver behandlingene du ønsker. Etter en analyse og samtale kan våre hudterapeuter, sykepleiere eller eximia-spesialister hjelpe deg med å velge riktig produkt og behandlinger. Du kan gjerne ringe oss for å få svart på spørsmål angående dette. En samtale kan i visse tilfeller være nok til å forstå hvilke produkter og behandlinger som passer deg best.

Vi holder til på utsiden av strømmen storsenter. Dersom du går ut hovedinngangen ved Burger King og Levi’s så ser du oss om du ser rett frem og litt til høyre. Vi er naboen til Kiwi (grønn) og Thai massasjen(rosa). Du vil se en stor sommerfugl på skiltet med «BODYFLY» skrevet ved siden av den.

Det du kan forvente i løpet av et besøk hos BodyFly Strømmen er ekspertise, god kundeservice, lekre lokaler med god stemning og topp kvalitets produkter sammen med høyteknologisk utstyr. Våre terapeuter jobber på selvstendig basis og er dermed meget opptatt av oppfølging og resultater til kundene våres.